Gastenboek


Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Ilona Eerens
20-09-17 17:43:55
Vanavond weer heerlijk mijn nagels laten doen door topper Bianca.
Ben altijd meer dan tevreden over het eind resultaat.
Ik vind het een onwijs leuke meid en er is een fijne sfeer in haar salon.
Bianca ga zo door.
Xxx
Chantal De Vries
06-09-17 09:43:50
Ik ben persoonlijk super blij met Bianca , dr eerste dag zag ik er erg tegen op (onzekerheden enz) ik voelde me redelijk snel op me gemak. En zo natuurlijk komt ze zelf met leuke ideeën voor me nagels wat helemaal ideaal Is! Ik zou hier nooit meer weg gaan! Ik ben happy.
Patricia Gerretsen
05-09-17 21:21:03
Door zelf te zoeken op internet ben ik bij Bianca terecht gekomen en heb er nog geen moment spijt van gehad. ik had geen ervaring met acrylnagels, maar het bevalt prima. Bianca is een vakvrouw die veel tijd aan de nagels besteed en goede kwaliteit levert, en ze is ook nog eens gezellig. Ik krijg altijd veel complimenten over mijn nagels. Bedankt Bianca
Jill Janse
05-09-17 16:54:48
Via via ben ik bij Bianca terecht gekomen na een slechte ervaring bij een andere stylist. Bianca is klantvriendelijk, sociaal en een echte vakvrouw! Bianca zet bij mij acrylnagels , ik krijg altijd complimenten op mijn nagels van collegas en vrienden!

Daarnaast kom ik ook bij bianca voor gezichtsbehandelingen, mijn huid ziet er zichtbaar beter uit! Voor mij nooit meer een andere nagelstylist of schoonheidsspecialiste!
Loes Vos
05-09-17 16:10:21
Ik ben blij dat ik Bianca heb gevonden. Ze neemt alle tijd voor je, is heel nauwkeurig en heel persoonlijk. De salon ziet er ook erg mooi uit.
Kortom goede service, kwaliteit en een goede sfeer.
Helemaal top!!
Tonen: 5  10   20